Lahjakortti lahjaksi

Joululahjaksi lahjakortti


Joskus juuri sopivan joululahjan hankkiminen, josta hän oikeasti pitää voi olla hieman hastavaa. Lahjakortin saajalle annat vapauden valita hänelle itselleen mieluisen lahjan.

The Body Shop lahjakortti

20-200 € | The Body Shop

Anna lahjaksi mahdollisuus valita mieluisat tuotteet itse! Lahjakortti on aina varma valinta. Kortti on voimassa vuoden ajan ja sitä voi käyttää Suomen The Body Shop -myymälöissä (ei verkkokaupassa).

SLURP original -kahvielämys – lahjakortti

Alk. 25,76€ | Slurp

Anna SLURP kahvielämys lahjaksi! Lahjakortti toimitetaan postitse joko sinulle tai suoraan lahjansaajalle. Kortin haltija voi lunastaa veloituksetta lahjakortin arvon mukaisen kahvielämyksen. SLURP kahvielämys tuo herkulliset pienpaahtimokahvit suoraan paahtimolta postiluukkuusi.

Fitnesstukku lahjakortti

10-500 € | Fitnesstukku

Mietitkö, mitä voisit antaa lahjaksi? Tilaa Fitnesstukun lahjakortti – lahja, joka varmasti miellyttää kaikkia treenaamisesta kiinnostuneita! oit valita lahjakorttiin summan 10 ja 500 euron väliltä. Sitten vain lähetät lahjakortin vastaanottajan sähköpostiosoitteeseen ja hän pääsee etsimään mieluisia tuotteita laajasta valikoimastamme. Voi sitä löytämisen iloa!

Coolstuff lahjakortti

10-300 € | Coolstuff

Coolstuff verkkokaupasta löydät markkinoiden hauskimpia, hienoimpia ja kekseliäimpiä tuotteita koko perheelle. Onko sinulla vaikeuksia päättää mitä ostaisit? Anna siis lahjaksi CoolStuffin lahjakortti!

Hyvinvoinnin tavaratalo lahjakortti

10-500 € | Hyvinvoinnin tavaratalo

Lahjakortti Hyviksen verkkokauppaan on mitä mainioin lahjaidea! Laajasta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin kivaa, terveellistä ja hyödyllistä. Mikä parasta niin saat lahjakortin sähköpostiisi heti tilauksen jälkeen, joten tämän lahjan voit ostaa vielä "viimetipassakin" :)

Finnish Design Shop lahjakortti

50 - 1000 e | Finnish Design Shop

Anna aina onnistunut lahja. Anna lahjaksi lahjakortti. Lahjakortti on kätevä tapa muistaa häntä, jolla on jo kaikkea. Antamalla lahjakortin varmistat, että lahja on juuri se oikea ja toivottu. Finnish Design Shopin lahjakortti toimitetaan joko lahjan antajalle tai suoraan lahjan saajalle. Näin voit antaa kortin itse tai muistaa ystävääsi pitkänkin matkan takaa.

Discshop lahjakortti

10 - 250 € | Discshop

Täydellinen lahja elokuvista ja peleistä kiinnostuneelle kaverille, poika- tai tyttöystävälle, vaimolle, miehelle, lapsille tai kelle tahansa! Tätä kautta voit lähettää valitsemasi rahasumman arvoisen lahjakortin, joka toimitetaan sähkpostitse.

Mulletoi.com lahjakortti

30-150 € | Mulletoi

Mulletoi.com on hauskoihin ja kekseliäisiin lahjatavaroihin keskittyvä verkkokauppa. Tuotteet ovat suunnattuja henkilöille, jotka haluavat maustaa omaa tai lähipiirinsä elämää tavallisuudesta poikkeavilla tuotteilla ja lahjoilla. Kun valikoimamme on niin mahtava, ymmärrämme hyvin, että lahjan valinta saattaa olla todella haastavaa. Juuri tästä syystä haluamme tarjota oikotien onneen: Lahjakortti Mulletoi.comiin!

Lindex lahjakortti

5-500 € | Lindex

Lindex-lahjakortin ansiosta voi ystäväsi valita itselleen juuri sen mitä hän haluaa. Lahjakortti on helppo hankkia ja antaa, sillä se ilahduttaa lahjan saajaa varmasti. Yksinkertaisesti täydellinen lahja! Kun ostat lahjakortin, voit valita miten haluat sen ystävällesi antaa - postitse, tekstiviestillä* tai sähköpostilla. Voit myös itse tulostaa lahjakortin!

Eikö meinaa löytyä sopivaa lahjaa?

Katso lisää lahjaideoita alla olevista verkkokaupoista.

Liikunta, ulkoilu ja retkeily

Koti ja keittiö

Kauneus ja hyvinvointi

Naisten ja miesten vaatteet ja asusteet

Kellot, korut ja silmä- ja aurinkolasit

Lelut ja lasten vaatteet

Valokuvalahjat, vimpaimet ja hupi

Elektroniikka ja konsolipelit

Kirja, äänikirjat ja lehdet

Lemmikit ja eläimet